Werkwijze

Handen zeggen meer dan honderd woorden. Ervaar de kracht van aanraking! Bij de bio release gebruik ik zachte massagetechnieken om overtollige energie en spanningsresten af te voeren. Het uitganspunt is smelten en niet forceren. We kijken naar waar je energie al stroomt en nodigen deze verder uit om tot doorstroming te komen. Mijn intentie met deze massage is om een heilige ruimte voor jou te creëren waarin je kunt ontspannen en in contact kunt komen met je innerlijke wereld. Vanuit respect en acceptatie kijk je naar wat tot ontplooing wil komen.

Hoe verloopt de massage

Als je bij komt voor een bio release massage dan nemen we eerst even de tijd om te landen. Samen met een kopje thee bespreken we hoe het met je gaat en waar je in dat moment behoefte aan hebt wat betreft de massage. Ik geef eerst wat uitleg over de massage, je kunt voor zachte achtergrondmuziek kiezen tijdens de massage of we starten eerst met wat grondingsoefeningen. De massage kan over de kleding heen worden gegeven, maar je mag uittrekken wat voor jou prettig voelt. Ik vraag dit bij ieder bezoek opnieuw, omdat ik het belangrijk vind dat je daarin leert voelen wat voor jou prettig is.

Ik masseer het gehele lichaam, zowel de voorkant als de achterkant van je lichaam. Ik begin meestal bij het hoofd en werk zo naar de handen en de voeten toe. Het hoofd, de handen en de voeten zijn namelijk plekken waar overtollige energie afgevoerd wordt. Het opent de uitgangen voor onze energie zodat deze kan doorstromen. Tijdens de massage kan ik je vragen of je verschil voelt in de ene kant van je lichaam die al gemasseerd is en de andere kant. Dit creëert meer lichaamsbewustzijn omdat je uitgenodigd wordt om te gaan voelen en hier vervolgens woorden aan te geven. Op deze manier kan het lichaam een toegangspoort worden voor het huidige moment.

Op het einde van de massage vraag ik je om op de linkerzij te komen liggen. Dit heeft te maken met de anatomie van het lichaam, want op de linkerzij worden organen en slagaders ontlast. Hierdoor kan de ontspanning nog verder doorwerken. Na vijf á tien minuten kom je langszaam weer terug uit de diepe ontspanning. Er is altijd ruimte om na te bespreken wat je hebt ervaren en te kijken naar wat dit voor jou betekend. Ik hoop dat je na de bio release massage een fijne ervaring rijker bent!


Intentie

Het belanrijkste element in de massage is het werken met intentie. Ik richt me niet zo zeer op waar blokkades zitten, maar nodig jouw energie uit om meer je lichaam helemaal te gaan bewonen. Het gaat om het uitnodigen van wie jij in de kern bent en daarin je volledigheid te ervaren.


Kosten

Een Bio release massage kost nu €45,- als welkomsprijs voor 90 minuten. Vanaf 1 januari 2019 geldt de reguliere prijs van €60,- voor 90 minuten voor een Bio release massage. Dat is inclusief het opstarten, de ontspanning op het einde en eventueel het nabespreken.