Ervaringen van anderen"Warm werd ik ontvangen door Youri en na een kopje thee mocht ik plaatsnemen op de massagetafel. Ik hoefde me alleen maar over te geven en door de liefdevolle begeleiding van Youri en de zachte vorm van massage zakte ik al snel in een aangename ontspanning. Wel werd ik uitgenodigd om te blijven voelen en gewaar te zijn van mijn lijf. Zodat ik ook bewust werd waar er spanning zat of waar er spanning werd losgelaten, alles mag er zijn en die ruimte is echt voelbaar. Heel fijn vond ik de massage! Youri's energie is zacht, liefdevol en aanwezig bij jou. Een echt cadeau! Het orakelkaartje wat ik naderhand mocht trekken sloot helemaal aan bij het proces van dat moment. Ik voel me dankbaar om, nu achteraf, te zien wat het in beweging heeft gezet, acceptatie van 'het menselijk geschenk', en het meer en meer ervaren van het cadeau hiervan. Een dikke dankjewel Youri, je bent een Aarde Engel! liefs Marjolein

- Marjolein Fletterman


"De Bio Release massage die ik heb ontvangen van Youri was onzettend fijn.
Youri gaat zorgvuldig en respectvol te werk. Na afloop voelde mijn hele lichaam heerlijk ontspannen en ik sliep die nacht veel dieper dan normaal gesproken. Wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er achteraf ruimte was om na te bespreken hoe ik de massage had ervaren en wat het met me deed. Youri nam echt de tijd, luisterde, goed en hij is iemand die veel rust en wijsheid uitstraalt. Kortom: een erg fijne ervaring die ik iedereen zou aanraden en die voor mij voor herhaling vatbaar is. Dankjewel Youri!"

- Marlies Gerritsen, persoonlijke coach bij Twistcoaching

"Ontvangen in welkome sfeer met prettig gesprek. De massage voelde erg afgestemd, met liefdevolle aandacht in aanwezigheid gegeven. Kon me werkelijk ontspannen waardoor ik voelde dat de energie door kon stromen, heerlijke ervaring!"

- Floris van Berkel.