Maak een afspraak

Als je een afspraak wilt maken voor een Bio Release massage dan mag je me altijd even bellen of mailen naar info@sacredbodywork.nl. Mocht je vragen hebben of willen weten of een Bio Release massage zou kunnen aansluiten bij waar jij behoefte aan hebt dan sta ik je graag te woord. Je kunt ook een mail sturen door het onderstaande contactformulier in te vullen. Ik zal je mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Tel: (06)42738973

E: info@sacredbodywork.nl

Nijmegen


KvK: 65744691


Kosten

Een Bio release massage kost nu €45,- als welkomsprijs voor 90 minuten. Vanaf 1 januari 2019 geldt de reguliere prijs van €60,- voor 90 minuten voor een Bio release massage. Dat is inclusief het opstarten, de ontspanning op het einde en eventueel het nabespreken.


Privacy

Als klant van Sacred bodywork geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, emailadres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef deze gegevens niet door aan derden.


Een Bio release massage is een aanvulling op de reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg altijd een (huis)arts als je dit verstandig lijkt. Je bent zelf verantwoordelijk voor je lichaam en je gezondheid.